Despre

Bine te-am găsit! Eu sunt Ioana, călătorul cu dor care te-a ademenit pe aceste meleaguri. Și pentru că ai ajuns aici din curiozitate, îți las o mică descriere a mea: sunt un fotograf aspirant, călător iscusit la bătut drumurile în lung și-n lat, munțomancă în devenire,  povestitor part time, moldoveancă (din Iași) full time, pe scurt, sunt un spirit dornic să exploreze și să imortalizeze lumea așa cum este ea.

În vara lui 2016 a luat ființă blogul de față (după îndelungi cochetări cu alte platforme) din dorința de a aduna și transmite mai departe amintirile frumoase din călătoriile mele. Câteva dovezi mai timpurii ale peripețiilor mele am reușit să le aduc aici (de aceea vei găsi pe blog și mărturii din anii mai vechi), primul articol fiind despre un road trip petrecut prin 2013. Și așa am început timid să împărtășesc și celorlalți frumuseți ale lumii înconjurătoare, descoperind de la zi la alta noi căi, trăiri și doruri.

Ce găsești pe acest blog?

Am creat acest loc pentru hoinarii ca mine care doresc să-și transforme viața într-o călătorie frumoasă și să trăiască fiecare zi într-un mod aventuros. Vei găsi aici experiențe și impresii despre:

Toate acestea le aștern aici cu gândul de a-ți insufla un dor de ducă molipsitor. Pregătește-ți bocancii de munte sau pantofii de oraș și hai cu mine la drum. Ne vedem pe traseu!

Despre fotografii și partea video

Fotografiile din acest blog sunt realizate de mine și de soțul meu, Alexandru. Aparatul pe care îl folosesc în prezent este Nikon d6100 cu un 50 mm, wide sau fisheye. Ce-i drept, în ultimul timp mai des folosesc telefonul (Iphone XR) căci, să fim serioși: e mult mai  la îndemână.

Călător în social media

Poți urmări călătoriile mele și pe: Instagram, Facebook, Youtube, Vimeo.

Contact

Ai o întrebare, sugestie, propunere de colaborare sau îți pot fi de folos într-un fel? Dă-mi de știre la adresa iocucos@gmail.com

6 comments

 1. Am studiat cu atentie informatiile despre Sicilia, caci ma pregatesc de vacanta. Foarte utile, iar stilul prezentarii, ca de obicei, minunat! Multumesc, Ioana!

 2. Felicitari! o site ft. interesant si dragut.
  Ft interesant partea despre “Biserice Fortificate” mai ales dupa ca au fost si eu acolo in luna junie.

 3. Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
  Very useful info particularly the last part 🙂 I care for such information much.
  I was seeking this particular info for a long time.
  Thank you and good luck.

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error: